HelloFresh – online artikelen

HelloFresh – online artikelen

Heb jij je weleens afgevraagd waar de boerenkool op je bord vandaan komt? Na een bezoek aan boer Tom Noordermeer in Abbekerk eten wij in ieder geval nooit meer boerenkool zonder even aan hem en zijn harde werk te denken. Op zijn boerderij, waar weken van tachtig uur werken eerder regel dan uitzondering zijn en het weekend alleen uit een zondag bestaat, maken we kennis met de wondere wereld van deze oerhollandse groente met superfoodallure.

Het herfstigste drankje dat we ons kunnen voorstellen: pumpkin spice latte. Je maakt ‘m door koffie, pompoenpuree en ahornsiroop te combineren met – je raadt het al – pumpkin spice. Dat is een specerijenmengsel, overgewaaid uit Amerika, en het beste te vergelijken met koek- en speculaaskruiden. Dat maak je gemakkelijk zelf! Wij laten je zien hoe.

Van haasten wordt niemand gelukkig. Ben je niet blij met je ochtendroutine? Probeer dan eens om een uurtje eerder op te staan, in ieder geval een aantal dagen per week. Er zijn hele boeken geschreven over dit extra uurtje en het effect ervan op je leven, maar op zijn minst is het lekker om niet te hoeven haasten. Of je nu gaat sporten, een uitgebreid ontbijt maakt of glazig voor je uit staart: zo’n uur meer in de ochtend geeft je een gegarandeerd rustig begin van je dag.

Er zijn broodjes, én er is bánh mì. Een ware smaakexplosie, beloofd. Wij laten je zien hoe je dit Vietnamese gerecht zelf kunt maken, zodat je jouw vakantiegevoel nog even kunt vasthouden.

 

Werk voor HelloFresh

https://blog.hellofresh.nl/maak-je-eigen-chai-latte/
https://blog.hellofresh.nl/worstmakers-brandt-levie/
https://blog.hellofresh.nl/prachtpieper-opperdoezer-ronde/
https://blog.hellofresh.nl/van-mooie-meid-tot-vette-makreel-onze-favoriete-visrecepten/
https://blog.hellofresh.nl/zo-maak-je-risotto/
https://blog.hellofresh.nl/ingredienten-met-onverwachte-superfoodkrachten/

Categorie:
Toegevoegd op:
Naar Boven

Culinair redacteur en copy-writer.

Contactgegevens

Jacob van der Borchstraat 4bis
3515 XG, Utrecht
Tel.: +31 6 3059 8555
hallo@charlotvanscheijen.nl